Medverkan i P1:s Nordegren och Epstein

2 juni, 2022 | Media

Inför regeringsbildningen vintern 2021 sa programledaren Thomas Nordegren att det ”ska bli kul med en riktig catfight”. Vad han hänvisade till var möjliga samarbetsproblem mellan olika kvinnliga partiledare. Men flera lyssnare hörde av sig till programmet Nordegren och Epstein och tyckte att det var en onödig replik från public service. Inte hade man pratat på det sättet om män med åsiktsskillnader högt upp i politiken? Som följd av den lyssnarkritiken blev jag inbjuden till programmet och fick prata om de nidbilder som finns av kvinnor i grupp och varför det kan vara en bra idé att döda myten om kvinnor som krångliga mot varandra. Till min förtjusning slutade det med att Nordegren på eget initiativ lovade att inte uttrycka sig på just det sättet mer. Inslaget går att lyssna på här.

 

Boka föreläsning om rättigheter

Under 2023 är jag tillgänglig för att föreläsa inom hela Sverige så gott som hela året, på plats som digitalt.
Baserat på fackförbunds rekommendationer är arvodet för en standardföreläsning 8 700 kr exkl moms och eventuella resekostnader. Längd på passet, deltagarnas förkunskaper och omfattningen av interaktivitet spelar också in.
Vill du bolla hur en föreläsning eller workshop kan läggas upp? Skriv en rad så skickar jag över ett förslag på en presentation!